Ammon, gerçek bir hikayeye dayanan korku filmi projesi olarak, iddialı bir şekilde korkuseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımcılığını Zeki Sincar ve Adem Sincar’ın üstlendiği Meda Film yapımı bu filmde, yönetmen koltuğunda Celal Demirtaş oturuyor ve senaryosunu da kendisi kaleme almış. Başrollerde ise ünlü TikTok fenomeni Mehmet Cula, Güldemet Durukan, Fırat Tosun, Soykan Sincar ve Adem Sincar yer alıyor. Ammon, gerçek bir hikayeye dayanan korku filmi projesi olarak, iddialı bir şekilde korkuseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Yapımcılar Zeki Sincar ve Adem Sincar, Türkiye’de ve uluslararası alanda birçok projeye imza atarak sinemaseverleri salonlara çekmek istediklerini ve dijital platformlarla mücadele ederek beyazperdenin kaybolmaması adına çalışmaya devam edeceklerini belirttiler. Filmin genç, yetenekli yönetmeni ve senaristi Celal Demirtaş ise böyle bir senaryonun ülkemizde daha önce yapılmadığını ve ele alınmadığını ifade etti. İyi bir ekip ve oyuncu kadrosuyla başarılı bir iş çıkardıklarını dile getirdi.

Mehmet Cula, Güldemet Durukan ve Fırat Tosun da bu yapım şirketiyle sunulan fırsatı en iyi şekilde değerlendirdiklerini ve bu ilk başrol projelerinde korku izleyicileriyle buluştuklarını belirttiler. Bu fırsatı sağlayan ve kendilerine güvenen yapımcıları Zeki Sincar ve Adem Sincar’a teşekkür ederek, 24 Mayıs’tan itibaren muhteşem bir gişe başarısı ile ikinci filmin seri olarak devam edeceğini umduklarını ifade ettiler.

Şanlıurfa’da tarihi buluşma: Bir ilke daha ev sahipliği yapacak! Şanlıurfa’da tarihi buluşma: Bir ilke daha ev sahipliği yapacak!