11:11 EKONOMİ

- Lila Kağıt Genel Müdürü Alp Öğücü: - "Halka arzda aramıza katılacak yatırımcılarımızla birlikte, sektördeki konumumuzu daha da güçlendireceğimize inanıyoruz"

10:47 EKONOMİ

- Medicana Sağlık Grubu Enfeksiyon Hastalıkları Bölümü Uzmanı Dr. Ahmet Cem Özuğuz: - "Toplumun geniş kesimlerinin aşılanması, salgın hastalıkların kontrol altına alınmasında kritik öneme sahiptir"

10:11 GÜNDEM

Şanlıurfa'da bazı motorlu gençlerin ara sokaklarda ve caddelerde trafikte rahatsızlık vermesi, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Bir vatandaş, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ı etiketleyerek yaz aylarının gelmesiyle birlikte motorlu gençlerin trafikte rahatsızlık verdiğini ve çoğunun plakası ve kasklarının olmadığını dile getirdi. Bu paylaşıma cevap veren Vali Hasan Şıldak ise vatandaşın haklı olduğunu belirterek, “Denetimleri arttırıyoruz” dedi.

10:03 GÜNDEM

Şanlıurfa’da jeotermal kaynak arama ruhsat sahası için ihaleye çıkıldı.

09:44 GÜNDEM

Düğünlerin, nikâh törenlerinin vazgeçilmez bir parçası takı merasimidir. Öyle ki bazıları için çok büyük önem taşıyor. "Kim, ne taktı?" diyerek sayfa sayfa not alan bile var. Ancak yeni bir uygulama çıktı. Yazılım mühendisi bir genç, "Takı Takip" uygulamasını geliştirdi. İşte haberin detayları.

09:31 ASAYİŞ

Ünlü Hakem hırsızlık yaparken güvenlik tarafından suçüstü yakalandı Bu hakem yıllardır çalıyor!..

09:30 Genel
08:56 GÜNDEM

Mevsimlik tarım işçileriyle ilgili yeni düzenleme. Mevsimlik tarım işçileri ile ailelerinin çalışma ve yaşam koşullarını düzenleyen genelge, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Söz konusu genelgede barınma, sağlık ve eğitim hizmetleriyle ilgili düzenlemeler yer alırken; İşçileri taşıyan karayolu araçlarının, 00.00-06.00 saatleri arasında şehirler arası yolculuk yapmamaları sağlanacağı ifade edildi.

11 saat önce GÜNDEM

Şanlıurfa'da milyonluk yatırımlarla yenilenen yollar, beton mikserleri nedeniyle kısa sürede bozulmaya başlıyor.

12 saat önce GÜNDEM

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi. Belediye toplu taşımalarda klima sistemlerinin 1 Haziran tarihini beklemeden bugün itibariyle açtığını duyurdu.