Yeni yılda borç yükünden kurtulmak isteyenler acil nakit ihtiyacı olanlar için kamu bankalarından büyük fırsat geldi. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’tan 125.000 TL’lik süper borç kapatma kredisi teklifi geldi. 3 kamu bankası başvuru yapanlara acil kredi desteği sağlayacak. 

Yeni yılda finansal ihtiyaçlarına çözüm bulmak, borç yükünden kurtulmak isteyen tüm vatandaşlar için büyük kampanya başladı. 3 kamu Bankası vatandaşı rahatlatacak fırsatı duyurdu. Nakit ihtiyacı olan ve borçlarını sildirmek isteyen vatandaşlar kamu bankalarına başvuru yapmaları durumunda acil borç kapatma kredisi alabilecek. Cumhurbaşkanı onaylı ve devlet destekli borç kapatma kredisinin detayları da netleşti. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’ta 125.000 TL düşük faizli borç kapatma kredisi kampanyası başladı. Acil kredi arayanlar hemen 3 devlet Bankası’na başvuru yaparak 3,95 faiz oranı ile kredi kullanma fırsatına sahip olacak. Acil kredi desteği verecek olan kamu bankaları 125.000 TL krediye 12 ay vade uyguluyor.

Lila Kağıt'ın halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu Lila Kağıt'ın halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu

GARANTİ BANKASI DA ÖZEL FIRSAT SUNUYOR

Öte yandan borç kapatma kredisi başvurusu yapacak olanlar için Garanti Bankası da özel bir fırsat sunuyor. 

Garanti Bankası, yeni bir kampanya ile tüm banka borcu olanlara sesleniyor. Nakit ihtiyacı olan kişilere yüksek limitli borç transferi kredisi imkanı sunan bu kampanya, 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli kredi avantajı ile dikkat çekiyor. Detaylar ve başvuru süreci oldukça hızlı bir şekilde gerçekleştiriliyor, bu sayede ihtiyaçlarınızı karşılamak için uygun bir krediye sahip olabilirsiniz.

Editör: Haber Merkezi