Video oyun dünyasının dev ismi Activision'ın gelecek yıllardaki projeleri sızdırıldı: Insider Gaming'e göre, 2025 yılında çıkacak yeni Call of Duty oyunuyla büyük bir çıkış planı hazırlanıyor. İddialara göre, seri uzun bir ara sonrasında gelecek yıllara odaklanacak.

Elde edilen bilgiler, 2025'te piyasaya sürülecek Call of Duty oyununun, 2012'de çıkış yapan Call of Duty: Black Ops 2'nin hikayesine devam edeceğini gösteriyor. Dahası, oyunun odak noktası 2030 gibi çok yakın bir gelecek olacak.

ORİJİNAL OYUNDAKİ HARİTALAR, YENİ OYUN İÇİN REMAKE EDİLECEK

Insider Gaming'de bulunan habere göre Call of Duty 2025, Call of Duty: Black Ops 2'nin orijinal haritalarını yeniden canlandıracak. Oyunun hikaye bölümünde, Call of Duty: Black Ops 2'de mücadele ettiğimiz Raul Menendez'in ardından neler olduğuna tanıklık edeceğiz. 2018 yılında çıkış yapan Call of Duty: Black Ops 4'ten sonra geçen zamanda geçen yeni bir CoD oyunuyla karşılaşmamış olmamız, Call of Duty 2025'in şimdiden heyecan verici bir deneyim olacağını işaret ediyor.

Call of Duty 2024'teki Black Ops Gulf War adlı 'Carry Forward' özelliğinin, önemli zaman atlaması ve oyunun genel stratejisindeki değişiklik nedeniyle dahil edilip edilmeyeceği şu anda belli değil. Oyunun öyle olmayabileceğini öne sürerek "Bu tamamen yeni bir oyun" denildi.

2025 yılı henüz uzak bir tarih olabilir, ancak Call of Duty 2025 hakkında konuşmaya şimdiden başlamak için erken değil. Oyunun sunduğu tam detaylar, fiyatı ve sistem gereksinimleri gibi bilgiler, gelecek yıllarda daha fazla ayrıntıyla ortaya çıkacaktır.

Call of Duty: Black Ops 2'nin bugüne kadar serinin en çok satan oyunlarından biri olması ve resmi olarak sadece 30 milyon adet satması göz önüne alındığında, Activision'ın bir kez daha nostaljiden yararlanırken aynı zamanda oyunculara yeni ve heyecan verici içerik sunması mantıklı görünüyor.