2024 yılına sayılı günler kalırken otomotiv sektöründe de hareketlilik yaşanmaya devam ediyor. Yeni yıla özel birçok araba farklı kampanyalar yaparak müşterilerinin karşısına çıkarken Citroen'in yeni arabası e-Berlingo'da resmen ticari araç arayanların hayali gibi piyasalara geliyor. Araba 320 kilometre menzile ve LFP bataryaya sahip. Peki aracın diğer özellikleri neler?

ARABA PİYASASINDA SÜRPRİZ İSİM

Hafif ticari araç segmentinde piyasalara gelecek olan arabanın yeni ve elektrikli modeli tanıtıldı. Dolubatarya sayfasının yayınladığı verilere göre Vitesco üretimi 100 Kw motor ile gelen arabanın en büyük değişimi ise batarya tarafından yapılmış. Yeni modeliyle tam şarjla 320 kilometre yol kateden arabanın fiyatları da merak uyandırdı.

ÖZELLİKLERİ

Citroen e-Berlingo, 320 kilometre menzile sahip olduğu için şehir içi ve şehir dışı kullanım için oldukça uygun bir araç. LFP batarya sayesinde kullanım ömrü de oldukça yüksek. 100 Kw motoru ile de oldukça güçlü bir performans sunuyor.

FİYAT

Aracın fiyatı henüz belli olmasa da 35 bin Euro bandından olacağı tahmin ediliyor. Bu fiyat ile Doblo ve Kango'dan daha uygun fiyatlı olacak.