Kampanya kapsamında, 10 Ocak 2024 ile 31 Mart 2024 tarihleri arasında, birçok Avrupa şehrine uygun fiyatlarla seyahat edilebilecek. Kampanyadan yararlanmak isteyenler, 4-8 Aralık tarihleri arasında biletlerini alabilecekler. Kampanya, belirli tarih aralıklarında gerçekleşecek seyahatler için geçerli olacak.

CAZİP FİYATLARLA BİLET

Kampanya kapsamında, Lizbon, Porto, Barselona, Madrid, Malaga, Valensiya, Bilbao gibi şehirlere 219 dolar gibi cazip fiyatlarla bilet alma şansı sunulacak.

URFALILAR AVRUPA'DA ÖZEL GEZİLER İÇİN BÜYÜK FIRSAT

Belirtilen fiyatlarla seyahat edilecek olan şehirler arasında hem popüler destinasyonlar hem de daha az bilinen bölgeler bulunuyor. Bu kampanya, Avrupa'nın farklı şehirlerini ziyaret etmek isteyenlere özel geziler için avantajlı bir fırsat sunuyor. Şanlıurfa'da yaşayan vatandaşlar da bu kampanyadan yararlanarak, Avrupa'nın farklı şehirlerini uygun fiyatlarla gezme fırsatı yakalayabilecekler. Kampanyadan yararlanmak isteyen vatandaşlar, THY'nin resmi internet sitesi üzerinden veya çağrı merkezinden biletlerini satın alabilirler.

BELİRLENEN TARİH ARALIKLARINDA GEÇERLİ FİYATLAR:

Kampanya tarihleri içinde seyahat edilecek olan şehirler ve buna bağlı olarak belirlenen fiyatlar şu şekilde sıralanmıştır:

Paris, Nice, Toulouse, Bordo, Lyon, Marsilya, Strasburg: 199 dolar

Milano, Roma, Venedik, Napoli, Bologna, Katanya, Bari, Palermo, Malta: 179 dolar

Belgrad, Tivat, Podgorica, Zagreb, Dubrovnik, Ljubljana: 159 dolar

Atina, Selanik, Saraybosta, Üsküp, Priştina: 139 dolar