Haber / Abdullah TOPRAK - Şanlıurfa günlerdir 18 yaşındaki Seydi Sayın’dan gelecek iyi haberi bekliyordu. Eyübiye ilçesindeki evinden ayrıldıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Seydi, yapılan aramalar ve vatandaşların ihbarları sonucu sağ salim bulundu.
Gencin kaybolma haberi dün haber merkezimiz tarafından gündeme taşınmış, kısa sürede yüzlerce kişiye ulaşmıştı. Haber sonrası harekete geçen duyarlı vatandaşlardan gelen bilgiler, emniyet güçlerinin de çalışmalarıyla birleşince genç bulundu.
Ailesi, mutlu haberi alır almaz gözyaşlarına boğuldu. Kayıp gencin amcaoğlu Salih Sayın, duygularını şu sözlerle dile getirdi:
“Yeğenimizin bulunmasına vesile olan herkesten Allah razı olsun. Günlerdir endişe içindeydik, çok şükür sağ salim evine döndü. Bu süreçte yanımızda olan emniyetimize, haberimizi gündeme taşıyan basına ve duyarlı vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”
Seydi Sayın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Ailesi ve yakınları, kayıp gencin eve dönüşüyle birlikte büyük bir sevinç yaşadı.
Yorumlar
Kalan Karakter: