Evli ve 3 çocuk babası olan Mehmet Ali Özdemir günler önce Hatay'da kayıplara karıştı. Arabasıyla birlikte ortadan kaybolan Mehmet Ali Özdemir'e ne oldu, öldürüldü mü? Günlerdir programda yer alan eşi ve ailesinden birçok isim konu hakkında konuşmuş, intihar etmeyeceğinin altını çizmişlerdi. Peki, Mehmet Ali Özdemir cinayete mi kurban gitti? İşte, detaylar!

MEHMET ALİ ÖZDEMİR OLAYINDA FLAŞ GELİŞME!

Günlerdir Müge Anlı programında aranan 41 yaşındaki Mehmet Ali Özdemir'in kaybı araştırılmaya devam ediliyordu ve olay hakkında son gelişmeleri 16 Ocak 2024 tarihli yayında Müge Anlı açıkladı.

3 çocuk babası Mehmet Ali Özdemir, kaybının 21. gününde arabasının bulunduğu arazinin ilerisinde yer alan çalılıkların arkasında ölü olarak bulundu.

750 METRE UZAKLIKTA BULUNDU

Cenazenin bulunduğu noktada ekipler detaylı inceleme yaptı. Bölge, Mehmet Ali Özdemir'in aracının bulunduğu yere 750 metre uzaklıkta bulundu.

Müge Anlı ekibinden Müge, bölgede geçtiğimiz günlerde de arama çalışmaları gerçekleştiğini ancak o günlerde cesedin bulunamadığını ve koku olmadığını belirterek, cesedin buraya atılmış olabileceği açıklamasını yaptı.

Cesedin bulunduğu yerde kavun, turp, havuç, elma gibi sebze ve meyvelerin konulmuş olması ise dikkat çekti.

Bu sebzelerin ve meyvelerin konulma amacının cesedin hayvanlar tarafından parçalanmasına yönelik olduğu değerlendirildi.

Cesedin yanında bulunan reyhanın ise ağır kokuyu kesmek amacıyla konuşmuş olabileceği üzerinde duruldu.

MERYEM İSTANBUL'DA BULUNDU

Cenaze kimlik tespiti yapılmak üzere Hatay Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Mehmet Ali Özder'in vücut bütünlüğünün kaybolduğu belirtilirken, Mehmet Özdemir'in eşi Meryem eşini görmeye gelmedi. Meryem'in İstanbul'da olduğu ortaya çıktı.

NELER OLMUŞTU?

Arabasıyla birlikte ortadan kaybolan Özdemir'in aracında sürtünme ve kan izine rastlanması günler sonra cinayet şüphelerini arttırmıştı.

Kardeşiyle kavgalı olan Mehmet Ali Özdemir'in aynı zamanda eşi Meryem Hanım'a da şiddet ve psikoljik baskı uyguladığı ortaya çıkmıştı.

Kıskançlık yüzünden sık sık sorun yaşayan çiftin evliliğinde büyük sırlar olduğu öne sürülmüştü. Kocasının olay günü ne yaptığını bilmediğini ifade eden 25 yaşındaki genç kadın, "Nereye gidiyorsun diye soramadan gitti" sözlerini kullandı.

Mehmet Ali Özdemir'in canlı yayına bağlanan arkadaşı, Meryem Özdemir'in farklı bir kişiyle ilişkisi olduğunu söyledi.

Kaynak: Sabah