Ev ve arsa fiyatlarının tavan yaptığı bu dönemde uygun fiyata arsa satışları yapmasıyla bilinen Milli Emlak’tan yeni bir ilan geldi. 

Milli Emlak tarafından yayımlanan yeni ilanda, 7 bin 412 TL’si olanların arsa sahibi olabileceği duyuruldu.

Bingöl’de satışa çıkarılan 7 bin 412 TL değerindeki arsa pek çok vatandaşın cebine uygun olmasıyla fazlasıyla dikkat çekiyor. Hem de sadece telefon fiyatına denk gelen 7 bin TL’lik ihale ile tapu sahibi olma şansı sunuyor.

30 Ocak tarihinde satışa çıkarılacak olan arsa saat 09.40’da Bingöl’de ihale yolu ile açık artırma sonucunda en fazla tutarı veren kişi tapu sahibi olacak.

5 YIL BOYUNCA KDV YOK 

Milli Emlak tarafından yapılacak olan ihale sonucunda tapu sahibi olacak vatandaşlar, sahibi oldukları bu taşınmaz için 5 yıl boyunca emlak vergisinden ve KDV'den muaf tutulacak.

Nevzat Tarhan'a Kazakistan'da "Fahri Profesörlük" ünvanı verildi Nevzat Tarhan'a Kazakistan'da "Fahri Profesörlük" ünvanı verildi

İlanın detaylarına ulaşmak için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün internet sitesi veya milliemlak.gov.tr resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz.