Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 3. Grup 9. hafta karşılaşmasında Karaköprü Belediyespor deplasmanda Kütahyaspor’a konuk oldu.

Dumlupınar stadında oynanan Kütahyaspor– Karaköprü Belediyespor karşılaşmasını Evren Aydoğan yönetti. Aydoğan’ın yardımcılığını Adem Mazlum ile Mehmet Özgür İşbilen yaptı. Cemal Emre ise karşılaşmada dördüncü hakem olarak görev aldı.

Karşılaşmanın ilk yarısına etkili başlayan ev sahibi takım Kütahyaspor, Yekta Sönmez’in 17.dakikada kaydettiği gol ile 1-0 öne geçti. Gol sonrası beraberlik için baskısını artıran kırmız siyahlı ekip 26. dakikada penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Umut Direk skoru 1-1’e getirdi.

İlk yarı her iki takımında golleri ile sona erdi.

İkinci yarıya etkili başlayan Teknik Direktör Besim Durmuş’un öğrencileri 64.dakikada İbrahim Halil Talay’ın golü ile durumu 2-1 yaptı.

Bu kez ev sahibi Kütayhaspor, beraberlik için baskısını artırdı. 87.dakikada topu ağlarla buluşturan Can Vural skora yeniden dengeyi getirdi. 

Uzatmalarda Karaköprü Belediyespor adına sahneye çıkan Halil Köçer maçın skoru belirlendi.

Müsabaka kırmızılı-siyahlı ekibin 3-2 üstünlüğüyle tamamlandı.

Kütahyaspor karşısında elde ettiği galibiyetle puanını 25'e çıkartan Karaköprü Belediyespor, en yakın takipçisi Kuşadasıspor’un 5 puan önüne geçti. Kütahyaspor ise 13 puanda kaldı.