Türkiye İş Kurumu ( İŞKUR), Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) şartı olmaksızın toplam 5 bin 56 temizlik personeli alımı yapılacağını duyurdu.

GENEL BAŞVURU ŞARTLARI VE POZİSYONLAR

İŞKUR, temizlik görevlisi ve temizlik işçisi pozisyonları için alım yapacak. Alımların detayları ve başvuru süreci ile ilgili bilgiler aşağıda yer alıyor:

Kimler Başvurabilir: İŞKUR tarafından yapılan duyuruya göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvuru yapabilir. Adayların İŞKUR'a kayıtlı olması gerekiyor.

Sağlık ve Yeterlilik: Adayların görevlerini yerine getirebilmek için herhangi bir bedensel sağlık sorununun olmaması ve görev gerekliliklerini yerine getirebilecek kapasitede olmaları gerekiyor.

Şanlıurfa’nın "kalbi"nde belirsizlik son buldu! Gündemden düşmeyen bina yıkılıyor Şanlıurfa’nın "kalbi"nde belirsizlik son buldu! Gündemden düşmeyen bina yıkılıyor

Askerlik Durumu: Erkek adayların askerlik hizmetini tamamlamış veya tecilli olmaları gerekiyor.

Çalışma Tempolarına Uyum: Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilen adaylar tercih edilecek.

POZİSYONLAR VE KONTENJANLAR:

Beden İşçisi (Temizlik): 512

Temizlik Görevlisi: 4.530

Temizlik Görevlisi (Hastane): 14

Başvuru Süreci:Başvuru yapmak isteyen adaylar, İŞKUR'un resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler. Adayların İŞKUR'un iş arayan bölümünden ilanları incelemeleri ve istedikleri pozisyonları seçerek online başvuru yapmaları yeterli olacak.

İlanlarla ilgili detaylı bilgi için tıklayınız