Gece yarısı kahvehanede çıkan silahlı kavga, adeta can pazarına döndü. Olay, Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesine bağlı Yeniköy Mahallesi Karanfil 6. Cadde üzerinde bulunan bir kahvehanede meydana geldi.
İddiaya göre, henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Açılan ateş sonucu 10 kişi yaralandı. Çatışma sırasında caddede park halindeki iki otomobil de kurşunların hedefi oldu.
Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı.
Polis ekipleri olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken, kavganın çıkış nedeninin belirlenmesi ve sorumluların yakalanması için çalışma başlatıldı. Soruşturma sürüyor.
Yorumlar
Kalan Karakter: