Partnerini yolda yürürken bulan Avşar'ın klibinde kendisine eşlik eden Murat Altan, Kaya Çilingiroğlu'na benzerliğiyle dikkat çekti. Öte yandan Avşar kızının klipteki çıplak sahneleri de çok konuşuldu. Büyük ses getiren klibin ardından Hülya Avşar'dan ilk açıklama geldi. Yeniköy'de görüntülenen Hülya Avşar, söz konusu benzerlik ve çıplak sahneleri hakkında konuşurken kamera arkasını ifşa etti. İşte Hülya Avşar'ın o açıklaması...

Kaya Çilingiroğlu ile 1997 yılında nikâh masasına oturup, 2005'te boşanan Hülya Avşar'ın bu evlilikten Zehra adında bir kızı oldu.

Hem kariyeri hem özel hayatıyla yıllarca adından söz ettiren Hülya Avşar, son olarak yeni şarkısı ve klibiyle konuşuldu.

Avşar, geçtiğimiz hafta yeni şarkısını çıkardı. İddialı sahnelerin yer aldığı klipte Avşar'a, yürüyüş yaparken karşılaştığı ve hiçbir oyunculuk deneyimi olmadığı halde klibinde oynaması için teklifte bulunduğu bir yazılım şirketinde çalışan Murat Altan eşlik etti.

"İNANAMADI, DALGA GEÇTİM SANDI"

Bir spor kompleksinde görüntülenen Hülya Avşar, yeni şarkısı için jönünü yolda bulduğu hatırlatılınca, şu açıklamayı yaptı: "Sormayın. Epey bir oyuncu aradık; baktım hep yakışıklı hep yakışıklı gelenler.

Bana da açıkçası çok yakışıklı cazip gelmiyor. Yakışıklı erkek çok sevmiyorum. Yürüyüş yaparken bir baktım karşıdan yakışıklı değil ama karizmatik, tarz.

Baktım, baktım, baktım sonra ertesi gün arabayla geçerken yine aynı yerde fakat bu sefer konuşmak istedim. Kalabalık trafik var, dönecek yer bulamıyorum.

Neyse heyecan yaşayıp döndüm. İnanamadı, dalga geçtiğimi zannetti. Sonra 'Ne olacak hatıra olur benim için' dedi.

Böyle başladık. Yazılımcı, iki tane çok güzel çocuğu var, eşi var. Çok şeker insanlar. Eşi sorun çıkarmadı herhalde"

"KAYA'NIN KOPYASI"

Murat Altan'ın, Hülya Avşar'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na benzerliği dikkatlerden kaçmadı. Sosyal medyada, "Çakma Kaya gibi" , "Aynı eski kocasına benziyor" , "Kaya'nın kopyası" şeklinde yorumlar yapıldı.

"ÇOK MUTLUYUM"

Hülya Avşar, önceki gün Yeniköy'de görüntülendi. Yeni şarkısı 'Anlatma'yla alakalı konuşan şarkıcı, "Çok mutluyum, keyifli yani. Şarkımız çok güzel oldu, ben de çok seviyorum şarkımı" dedi.

"KARGA BURUNLU SEVİYORUM"

Avşar, yolda bulup klibinde oynattığı Murat Altan'ın eski eşi Kaya Çilingiroğlu'na benzerliği hatırlatılınca şunları söyledi: "Hiç ilgisi yok. Burnuyla sanki biraz bağdaştırdınız.

Bence Kaya da çok yakışıklı ve karizmatik bir adam, net. Gördüğüm en şık giyinen insanlardan biri, en kültürlü insanlardan biri.

Onun o karizması hep sapyoseksüel olmasından bahsediyoruz ya... Zaten zeki olan ve davranışlarıyla hayattaki duruşuyla olan herkes benim için en yakışıklı, hoş adamdır.

Tipine göre çok fazla karar vermiyorum. Murat da boylu poslu, karizmatik adam. Kameraya yakışır, kameranın seveceği bir tipti. Belki benim tipim böyle. Belki de kargaburunlu seviyorum"

Yalnızlığı çok düşündüm, dedim ki ben böyle bir şey yapayım. Sahneyi çekerken hiç zorlanmadım.

Ben oyuncuyum, daha zorlanmam gereken ama zorlandığım şeyler oldu sinema filmleri çekerken. Şarkıcıdan çok oyuncuyum"

"O KADAR DA PERVASIZ DEĞİLİZ"

Sahneyi çekerken sınırlı sayıda set çalışanın olduğunu belirten Hülya Avşar, "O kadar da pervasız değiliz. Her şeyin bir taktiği var. Yöneten de ben olduğum için her şeyi istediğim gibi organize ettim" şeklinde konuştu.

"EVET, HAMİLEYİM"

Öte yandan Hülya Avşar ve Kaya Çilingiroğlu kızları Zehra ile geçen haftalarda bir mekan çıkışı görüntülendi ve ünlü şarkıcı yaptığı açıklamalarla dikkat çekti.

Kaya Çilingiroğlu muhabirlerin "Bu aralar Hülya Hanım'la sık sık berabersiniz" sözlerine "Akrabam" yanıtını verdiği sırada araya giren Avşar, "Evet, hamileyim" diyerek kahkaha attı.

"KAYA BENİ EVE ATACAK"

Kaya Çilingiroğlu'yla ayrılık sonrası arkadaşlığının çok iyi gittiği hatırlatılan Avşar, "Ben her zaman sevgi ve barıştan yana oldum. Üzülen çocuklar oluyor, kavga ve gürültüde" diye konuştu.

Araçlarına yöneldikleri sırada Çilingiroğlu'nun "Gel de sana kahve yaptırayım?" sözlerine takılan Avşar, "Kaya, bana yürüyor. Eve atacak beni" diyerek herkesi güldürdü.