Sıfır araç almak isteyen müşterilerine sınırlı sayıda araç için geçerli olmak üzere Renault yeni kampanyasını duyurdu. Açıklanan yeni kampanya kapsamında 2022 model Renault markalı araçlar için sıfır faizli kredi desteği sağlanacağı ilan edildi. 

Renault resmi sitesinde kampanyalar bölümünden yapılan açıklamada Renault Finans sistemi üzerinden kredi çekmek isteyen kişilere faizsiz finansman desteği sağlanacağı ilan edildi. Düzenlenen kampanyadan yararlanan kişiler belirli bir tutarda peşinat ödeme şartı ile aylık 2 bin 533 liradan başlayan taksitlerle araba satın alabilecekler. 

RENAULT FAİZSİZ ARAÇ KREDİSİ KAMPANYASI İLE AYLIK TAKSİT KAÇ TL?

Renault tarafından kampanyalar bölümünden yayımlanan duyuru ile "Renault Finans’tan kredi kullanılması durumunda geçerli olan ilgili finansal kampanya, sınırlı sayıdaki 2022 Model Yılı Clio, Megane Sedan, Yeni Taliant, Captur, ZOE, Kadjar, Koleos ve Talisman araçların perakende satın alımında geçerlidir. Kampanyada, 30.000 TL kredi, 12 ay vade ve %0 faiz oranı ile aylık ödeme 2.533 TL’dir. Araç için peşinat ödemesi ayrıca yapılacaktır" ifadelerine yer verilerek söz konusu aylık taksit tutarı 2 bin 533 TL olarak ilan edildi. 

Faizsiz araç kredisi için kredi limiti 30 bin TL olarak belirlenirken kredi vadesi ise 12 ay ile sınırlı tutuldu. Ancak kampanyadan yararlanmak isteyen kişilerin peşinat ödemesi yapması gerekecek. 

RENAULT CLİO 2022 MODEL SIFIR ARAÇ FİYAT LİSTESİ İLE EN UCUZ DONANIM PAKETİ KAÇ TL?

Renault sıfır araç fiyatlarını yayımlarken sıfır araba almak isteyen kişiler için en ucuz donanım paketi satış fiyatı Joy 1.0 SCe 65 bg donanım paketi için sunulan 430 bin liralık fiyat olarak ilk sırada yer aldı. Bir üst donanım paketi olan Joy 1.0 TCe X-Tronic 90 bg paketinin satış fyatı 495 bin 900 TL olarak listede yer alırken Touch 1.0 TCe X-Tronic 90 bg donanım paketi ise 516 bin liradan satışa sunuldu. En yüksek donanım paketinin satış fiyatı ise 558 bin olarak belirlenirken Icon 1.0 TCe X-Tronic 90 bg donanım paketi en dolu paket olarak üst sırada yer aldı.