Gelen son habere göre 20 yaş üzerindekiler için PTT ödeme yapacak. 40 bin TL’ye kadar olan ödemenizi hemen alabilirsiniz. Detaylar haberimizde

PTT üzerinden verilecek olan yeni destek ödemelerinde 40 bin TL’ye kadar 36 ay vadeli kredi verilecek. Resmi internet sayfası üzerinden yapılan duyuruda özellikle ihtiyacı olan vatandaşlara nakit destek adı altında kredi verilecek. 40 bin TL’ye kadar verilecek olan kredide istenilirse 3 ay erteleme imkanı da sunulacak.

ÖDEMELER AYNI GÜN HESAPTA
PTT, kredi kullanacak olan vatandaşlar için güzel bir açıklama yaptı. Başvuru yapılması halinde en az 5 dakika süre içerisinde kredi başvurusu sonuçlanmaktadır. Onaylanan krediler, aynı gün içerisinde kişinin hesabına yatırılmaktadır.

SMS İLE DE BAŞVURU YAPABİLİRSİNİZ
Başvurularınızı şubeye gidip yapabileceğiniz gibi, SMS ile de yapabilirsiniz. 40 bin TL ödeme alacak olan vatandaşlar anında PTT yazıp boşluk bırakıp, TC kimlik numaranızı yazara 3050’ye SMS gönderebilirsiniz.

EMEKLİLER DE YARARLANABİLİR
Dilerseniz de en yakın PTT şubesine giderek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. Emeklileri kredi kullanmak istiyorsa, maaşlarını PTT üzerinden alması gerekmektedir. Belirli bir miktara kadar PTT emekli vatandaşlara da kredi imkanı sunmaktadır.