Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) Harran ilçe belediye başkanlığına aday gösterdiği Mehmet İngin'in adaylıktan çekilmesi ve yerine yeni bir isim belirlemesi çeşitli iddiaları beraberinde getirdi. 

Şanlıurfa’da seçimi kazandıktan sonra başka partiye geçeceği iddia edilmişti! O iddialara yanıt geldi Şanlıurfa’da seçimi kazandıktan sonra başka partiye geçeceği iddia edilmişti! O iddialara yanıt geldi

Bu iddialardan en önemlisi Harran'da sandık güvenliğinin ihlal edildiği ve sandıkların satıldığına dair.

PAYDAŞ: YAZIKLAR OLSUN, YUH OLSUN BAŞKA DA BİRSEY DEMİYORUM

CHP'nin adayının geri çekilmesi, yerine yeni bir aday belirlenmemesi ve Harran'da sandık görevlisi bulundurulmaması iddialarına eski CHP Şanlıurfa İl Başkan yardımcısı Avukat Ronayi Paydaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sert tepki gösterdi.

 “Yazıklar olsun “ diyen Paydaş, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“Zaten biz orada, o bölgede, Akçakalede sandıkları korurken saldırıya uğradık yine de görev yerimizi terk etmedik. Ancak haberde ismi geçen İl Başkanı devamla bize sandıkları terk edin, geri dönün diye çağrılarda bulunmuştu. Kimse o bölgeye ( Harran ve Akçakale ) gitmek istemiyordu ben ve meslektaşlarım gönüllü gitmiştik. Yazıklar olsun, yuh olsun başka da birsey demiyorum. Haberi de yalanlamıyor öyle uygun gördüm diyor. CHP hangi ara MHP ile ittifak yapar oldu ?"

KARADAĞ’DAN İDDİALARA YALANLAMA

İddiaların hedefindeki CHP Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, Gazete İpekyol’a konuştu. İddiaları yalanlayan Karadağ, iddialarla ilgilenmediğini belirtti ve "İddiayı ortaya atan ispatla yükümlüdür" şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi