İzmir’in Balçova ilçesi Onur Mahallesi Çimen Sokak’ta meydana gelen olayda, ismi belirlenemeyen bir kişi, ayrıldığı kız arkadaşının adresine kuryeler aracılığıyla peş peşe yemek siparişleri verdi. Ancak kapıyı açan olmayınca, kuryeler ödeme için evin önünde beklemeye başladı.

Şanlıurfa’da kaçakçılık operasyonu: 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi Şanlıurfa’da kaçakçılık operasyonu: 119 kilo kaçak nargile tütünü ele geçirildi

Siparişlerin yetiştirilmesi için bekleyen kuryelerin sayısı arttıkça, evin önünde ilginç bir kalabalık oluştu. Gülümseten bu manzara, yoldan geçenlerin dikkatini çekti ve olay cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Her yeni gelen kurye, evin önündeki kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü ve birçok kişi bu ilginç durumu "Eski sevgiliye intikam siparişi" notuyla paylaştı. Ancak siparişlerin tutarı ödenmediği için kuryeler geri dönmek zorunda kaldı.

Polis yetkilileri, olayla ilgili herhangi bir şikayet alınmadığını belirtti. Dolayısıyla, şu an için polisin aradığı herhangi bir şüpheli bulunmamakta.

Editör: Haber Merkezi