Yıl sonunda indirim üstüne indirim alan akaryakıtta yeni bir indirim duyuruldu. Üst üste gelen zamların ardından üst üste gelen 3'üncü indirim paylaşıldı. Gece yarısından itibaren geçerli olacak indirim otomobil sahiplerinin gündemine oturdu.

MOTORİNE EK İNDİRİM GELDİ

Dolar kuru ve brent petrol varil fiyatına göre belirlenen akaryakıt fiyatlarında indirim süreci devam ediyor. Son olarak bugün itibariyle geçerli olan akaryakıt indiriminin ardından bir indirim haberi daha geldi. Dün motorin fiyatlarına gelen 1,30 TL'lik indirimin ardından bugün itibariyle ek olarak 88 kuruş indirim daha geldi.

AKARYAKITTA ÜST ÜSTE 3 İNDİRİM

Akaryakıt fiyatlarında indirim bitmiyor. Motorin fiyatlarında üst üste gelen indirimden sonra gözler benzin fiyatlarına çevrildi. Brent petrol varil fiyatındaki dalgalanmaların ardından yıl sonunda üst üste 3'üncü kez indirim açıklandı. Bugün itibariyle güncellenen tabelalar gece yarısında yeniden güncellenecek.

GECE YARISI BENZİNDE İNDİRİM

Motorin litre fiyatına gelen indirimlerin ardından benzin fiyatlarına da bir indirim haberi geldi. Gece yarısı itibariyle benzinin litre fiyatına 1 lira 65 kuruş tutarında indirim yapılacak. Toplamda 4 gün boyunca düşüş gösteren brent petrol varil fiyatı, ülkemizdeki motorin ve benzin fiyatlarını etkiledi.

ŞANLIURFA DA YENİ FİYATLAR NE OLDU?

Gelen indirim sonrası Şanlıurfa’da motorinin litre fiyatı 36,60 TL’ye geriledi.

İndirimle birlikte Şanlıurfa’da benzinin litresinin ise ortalama 34,12 liraya inmesi bekleniyor.