Urfahabermerkezi.cok haber Sitemizin yazarlarından olan Eğitimci Yazar Nihat GÜÇ’ün “FİLİSTİN ANLADIĞI DİLDEN” adlı son kitabı piyasaya çıktı. 

İslami kesimin yakından tanıdığı Eğitimci Yazar Nihat Güç hocamızın Filistin konusunu irdelediği kitabı nihayet okuyucuyla buluştu. Yazarımızın şimdiye kadar on kitabı okuyucuyla buluşmuştu.

Bu son kitabında Filistin konusunu masaya yatıran Yazarımız Nihat GÜÇ, Filistin beldesinin dışında yaşayan tüm Müslümanlara düşen görevlerinin bulunduğunu, bu görevlerin ihmalinin son birkaç aydır yakından tanık olduğumuz gibi faciaya yol açtığını dile getirdi. Her Müslümanın yerine getirmesi gereken görevleri olduğunu, bunların ihmali sadece kendi görevlerini ihmal etmekle sınırlı kalmayacağını dile getirdi. Müslümanlar tarafından sergilenen her ihmalin aynı zamanda Yahudi mezalimine ortak olma gibi büyük bir sorunla karşı karşıya kalacaklarına da vurgu yaptı. Bu konunun son derece önemli olduğunu dile getiren Yazar sözlerine, “Filistin bizim değerimizdir. Filistinliler kardeşlerimizdir. Onların huzursuzluğu bizim huzursuzluğumuzdur.” Diye ilavede bulundu. Maalesef Filistin başta olmak üzere dünyanın tamamında Siyonistler tarafından değerlerimiz üzerinden büyük oyunlar oynanmaktadır. Toplum olarak bu oyunların farkına varmamız var oluşumuz açısından son derece önemli ve gereklidir. Bu oyunların izalesi için Müslüman toplumun İslami bir bilince sahip olmaları hayati bir öneme sahiptir. 

Site yönetimi olarak biz de yazarımıza yazı hayatında başarılar diliyor, özellikle bu son kitabını “FİLİSTİN ANLADIĞI DİLDEN” kitabını okunacak kitaplar hanesine kaydettiğimizi belirtmek istiyoruz.

Editör: Haber Merkezi