ŞANLIURFA- Trendyol 1. Lig’de son hafta galibiyetiyle lige tutuna Şanlıurfaspor, 8 Haziran’da seçimli olağan genel kurulunu yapacak.

Sarı yeşilli takımda yeni başkanın kim olacağı merak konusu.

BİR İSİM DAHA ADAYLIĞINI AÇIKLADI 

Geçtiğimiz günlerde adaylığını açıklayan İş insanı Ali Rıza Gök’ün ardından Şanlıurfa 63 Masterler Derneği Başkanı ve Şanlıurfaspor yönetim kurulu üyesi Mehmet Polat, Şanlıurfaspor Kulüp Başkanlığı için aday olduğunu açıkladı.

Sosyal medya hesabından adaylığını açıklayan Polat şu ifadelere yer verdi:

Trendyol 1. Lig'de fikstür çekiminin ardından Trendyol 1. Lig'de fikstür çekiminin ardından

“Değerli Şanlıurfaspor camiamız;

Canı gönülden destek verdiğim, taraftarı olmaktan her zaman gurur duyduğum Şanlıurfaspor'a iki dönem yöneticilik yapmayı Allah bizlere nasip etti. Bu süreçte yönetici olarak şampiyonluk sevinci yaşadık. Kulüp içinde sorunların fazlasıyla olduğu dönemde de yine bu camianın ayakta kalması için elimizden gelen tüm çabayı gösterdik. Ancak son sezonda defalarca yapılan işlerin yanlış olduğunu söylememize rağmen vazgeçilmeyen davranışlardan ötürü Şanlıurfaspor markasına zarar verenlerin içerisinde olmamak, yaşanan olaylara karşı dik duruş ve tavrımızı göstermek maksadıyla görevimizden ayrıldık.

Bilindiği üzere alt sıralarda bitirmiş olduğumuz bir sezonu geride bırakıyoruz. Bu sezon olağanüstü bir süreçten geçtik. Sezonun başında 1.Lig takımlarına kıyasen güzel bir bütçe ile yola çıktık ancak sonrasında kapalı kapılar ardında kişisel çıkarlar için yapılan toplantılarda verilen yanlış kararlar, yanlış görev dağılımları, yanlış futbolcu transferleri derken küme düşmenin eşiğinde sezonu başarısızlıkla tamamladık. Bu başarısızlıkla tamamlanan sezonun ardından önümüzdeki sezonun daha kötü senaryolara sebebiyet vermemesi adına yola çıkacağımız yeni yönetim kadromuz, Şanlıurfaspor'un yıllardır içinde bulunduğu kısır döngüyü yıkarak, kalıcı gelir yaratmayı hedefleyecek ve daha nice başarılar için altyapıya önem veren yeni bir kimliğe kavuşacaktır. Kuracağımız yeni yönetim kadromuz, şehrimizin tüm değerleri ile hareket ederek içerisinde bulunduğumuz çıkmazı sona erdirecek olup projelerimiz ve çalışmalarımızla gayet iyi hazırlandığımızı, tek amacımızın sezon sonu Şanlıurfaspor'u Süper Lig'e çıkarmak olduğunu burdan dile getiriyor, 8 Haziranda yapılacak olan kongremizde Şanlıurfaspor başkanlık adaylığımı sizlerle paylaşıyorum”.

Editör: Haber Merkezi