Eyyübiye ilçe Kaymakamlığı ve Eyyübiye Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü Eyyübiye ilçesindeki engelliler ve aileleri için iftar verdi.
Özel bir mekanda verilen iftara İlçe Kaymakamı Kudret Kurnaz, İlçe Vakıf Müdürü Mehmet Hamcan, Vakıf mütevelli heyeti, Bedensel Engellileri Dernek Başkanı, Ortopedik Engelliler Dernek Başkanı ve Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı katıldı.
İftara gelen engelliler ve aileleriyle tek tek ilgilenen Kaymakam Kudret Kurnaz, “Hayırlı Ramazanlar” temennisinde bulundu. Program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlarken, iftar yemeğinin sonunda ise hep birlikte dua edildi.
İftar programında konuşan Kaymakam Kudret Kurnaz, "Ramazan’ın paylaşma ayı olduğunu belirterek, “Biz de bu paylaşma ve dayanışma ayında sizlerle birlikte güzel bir iftar yapmak istedik” dedi.Her sağlam bireyin bir engelli adayı olduğunu ifade eden Kaymakam Kurnaz, “Engellilerimiz bizim birer parçamızdır. Onlarla her zaman hayatı ortak bir şekilde paylaşıyoruz. Bizim için diğer bireylerden hiçbir farkları yoktur. Onların tüm ihtiyaçlarının karşılanması, yaşam kalitelerinin yükseltilmesi, şehir hayatında rahat yaşayabilmeleri için Eyyübiye Kaymakamlığı olarak, Eyyübiye Belediyemiz olarak ve İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlüğü olarak elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Engellilere her zaman daha fazla ihtimam gösteriyoruz” diye konuştu.
Program sonunda Kaymakam Kudret Kurnaz, Vakıf Müdürü Mehmet Hamcan engelli ve ailelerin ricaları üzerine hatıra fotoğrafı da çektirdi. Urfahabermerkezi/ Abdullah Toprak






