Türkiye’nin en çok kazandıran yarışma programı Milyoner’de geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde 1 Milyon TL’lik soruyu açtırmaya hak kazanan Batu Alıcı yarışacak. Merak konusu olan 1 Milyon TL’lik sorusu izleyiciler tarafından da yoğun şekilde merak edilerek Hangisi "Dede Korkut Hikayelerindeki" karakterlerden biri deği

Türkiye'nin en çok kazandıran yarışma programı "Kim Milyoner Olmak İster?" bugün (11 Aralık 2022 Pazar) Kenan İmirzalıoğlu sunuculuğunda ATV ekranlarında izleyici karşısına çıktı. Geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümde 1 Milyon TL'lik büyük ödülü kazandıracak olan soruyu açtıran Batu Alıcı tekrar koltuğa geçerek en kritik soruyu doğru yanıtlamaya çalışacak. Batu Alıcı'ya yöneltilen 1 Milyon TL'lik Hangisi "Dede Korkut Hikayelerindeki" karakterlerden biri değildir? Milyoner sorusu izleyenler tarafından da şeklinde yoğun olarak araştırılıyor.

KİM MİLYONER OLMAK İSTER 1 MİLYONLUK SORU VE CEVABI (11 ARALIK 2022)

ATV ile 11 Aralık Milyoner 1 Milyonluk soru ve cevabı şöyle;

A- Bala Hatun

B- Banu Çiçek

C- Bamsı Beyrek

D- Bayındır Han

BATU ALICI KİMDİR?

ATV Kim Milyoner Olmak İster milyonluk soruyu açan Batu Alıcı 20 yaşındadır. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik – Elektronik Mühendisliği öğrencisidir.

Bursalıdır. Babası makine; annesi tekstil mühendisidir.

2020 yılında girdiği üniversite sınavında 404. oldu. Kayak, basketbol ve tenis sporuyla ilgileniyor.