ŞANLIURFA - Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, 7 Haziran Cuma günü saat 17.00’da Şanlıurfa’da düzenlenecek olan "Soykırımın Karşısında, Filistin'in Yanında" programına katılacak. Program, İsrail’in Filistin’e yönelik devam eden saldırılarına karşı tepkilerin sürdüğü Şanlıurfa’da, Müze Meydanında gerçekleştirilecek.

Erbakan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, tüm Şanlıurfa halkını bu önemli etkinliğe katılmaya davet etti. Paylaşımında, "Filistin için, zulme karşı kıyama kalkmak için bu Cuma peygamberler diyarı Şanlıurfa’da buluşuyoruz" ifadelerini kullanan Erbakan, Filistin halkının yanında durmanın önemine vurgu yaptı.

Son dönemde İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarının artmasıyla birlikte Türkiye genelinde birçok şehirde protestolar ve destek gösterileri düzenleniyor. Şanlıurfa'daki etkinlik de bu kapsamda büyük bir katılımla gerçekleşmesi beklenen programlar arasında yer alıyor.

Etkinlik organizatörleri, Müze Meydanında yapılacak olan bu programa tüm vatandaşların katılımını beklediklerini belirterek, Filistin halkına destek mesajlarının güçlü bir şekilde iletilmesi gerektiğini ifade ettiler. Programın, barış ve dayanışma mesajlarıyla dolu olacağı ve farklı kesimlerden konuşmacıların yer alacağı belirtiliyor.

Etkinlik Detayları

AK Parti Genel Merkezi Gözlerini Şanlıurfa'daki  13 İlçeye Çevirdi AK Parti Genel Merkezi Gözlerini Şanlıurfa'daki 13 İlçeye Çevirdi

-Tarih: 7 Haziran Cuma

-Saat: 17.00

- Yer: Şanlıurfa Müze Meydanı

Bu önemli etkinlikte yer almak ve Filistin halkına destek vermek isteyen tüm Şanlıurfalılar, belirtilen saatte Müze Meydanında buluşacak. Erbakan’ın konuşmasıyla başlayacak olan program, çeşitli etkinlikler ve konuşmalarla devam edecek. 

Tüm halkımızı, bu anlamlı dayanışma programına davet ediyor ve Filistin halkının yanında yer almaya çağırıyoruz. (Haber Abdullah TOPRAK/ Urfa Haber Merkezî) 

Editör: Haber Merkezi