İSTANBUL (AA) - Borusan Grubu, 80. yılını Haliç Kongre Merkezi'nde binlerce Borusanlı'nın katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikle kutladı.

Şirketten yapılan açıklama göre, 1944 yılında İstikbal Ticaret ile temelleri atılan Borusan Grubu, 80. yıl kutlamaları kapsamında Haliç Kongre Merkezi'nde tüm gün süren bir etkinlikte, çalışanlarıyla bir araya geldi.

80 yıllık deneyimiyle 200 yıllık grup olma misyonunu birleştirerek "Biz Aslında Daha Yeni Başladık" mottosuyla düzenlenen, moderasyonunu ünlü komedyen ve sunucu Kaan Sekban'ın yaptığı etkinliğe, yaklaşık 2500 kişi katıldı.

Altınbaş Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokuluna "DEDAK" akreditasyonu Altınbaş Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokuluna "DEDAK" akreditasyonu

Borusan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kocabıyık'ın kapanış konuşmasını yaptığı etkinlikte, 750 drone ile yaklaşık 20 dakikalık bir performans gerçekleştirilirken, Borusan Grubu'nun Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum Asım Kocabıyık'ın portresi de dronelerle gökyüzünde yer aldı. Borusan Günü etkinliği, Kenan Doğulu konseri ile son buldu.

Açıklamada, etkinlikteki görüşlerine yer verilen Borusan Grup Üst Yöneticisi (CEO) Erkan Kafadar, 80. yıllarını kutlamaktan ötürü büyük bir gurur duyduklarını belirterek, "Bundan 80 yıl önce İstikbal Ticaret ile yola çıkan Borusan Grubu, bugün 3 kıta ve 11 ülkede üretim, makine ve güç sistemleri, otomotiv, lojistik, enerji olmak üzere 5 ana faaliyet alanında 14 binden fazla çalışanı ile değer yaratıyor. 200 yıllık şirket olma hedefimize ilerlerken faaliyet gösterdiğimiz alanlarda çalışmalarımıza devam ediyor, faydayı ve sürdürülebilirliği merkezimizde konumluyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Başarılarının arkasındaki en kıymetli unsurun, çalışanları ve yetenekleri olduğunu kaydeden Kafadar, "İnsana değer veren ve insan sayesinde başarıya inanan bir grup olarak bu özel günü Borusanlılarla beraber geçirmek, en büyük mutluluğumuz. Bugünlere gelmemizde emeği olan tüm Borusanlılara teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.