Fenerbahçe Kulübü'nün Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Trabzonspor ile oynanan Süper Lig maçında yaşanan olayların ardından olağanüstü genel kurula gitme kararı alan Fenerbahçe, "Futbol A takımının Süper Lig'den çekilmesi dahil alınacak aksiyonların değerlendirilmesi." gündemiyle toplandı.

Ülker Stadı'nda düzenlenen toplantıda açılış konuşmasının ardından sahneye gelen Koç, 7 Nisan'da Şanlıurfa'da Galatasaray ile oynanacak Süper Kupa'ya hiç çıkmama veya U19 takımıyla çıkma seçeneklerini değerlendirdiklerini söyledi.

Şanlıurfaspor, lige tutunmaya odaklandı Şanlıurfaspor, lige tutunmaya odaklandı

Koç, Süper Kupa maçıyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

"Bir karar vermeliyiz, Süper Kupa maçına hiç çıkmama veya U19'la çıkma. Süper Kupa'ya çıkmazsan Türkiye Kupası ve Süper Kupa'ya katılamama. Yöneticilere 1-3 yıl hak mahrumiyeti, bizi yakalamışken bırakmazlar. Mali açıdan çok büyük bir bedeli var mı, bilmiyoruz. Geliri yok, onu biliyoruz. Bütün organizasyon için yapılan masrafları karşılamak zorundayız. Süper Kupa, 2 Nisan’a kadar Şanlıurfa’ya seyahat planı yapmayın bilet almayın demiştim. 2 Nisan gecesindeyiz. Aynı çağrıyı tekrar yapıyorum. Lütfen Şanlıurfa’ya seyahat planı yapmayın” .

Editör: Haber Merkezi