Citroën'den faizsiz kredi fırsatı Citroën'den faizsiz kredi fırsatı

İSTANBUL (AA) - MediaMarkt, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nın (TEGV) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için farklı şehirlerindeki 24 okulda bulunan TEGV Ateşböceği Öğrenim Birimi tırlarında düzenlenen şenliklere destek sağladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, TEGV ile hayata geçirdiği "Eğitimle Daha İyiye" projesiyle çocukların eğitimini destekleyen MediaMarkt, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda da çocukların yanında oldu.

Ankara, Kahramanmaraş, Gaziantep, Diyarbakır, Hatay ve Malatya gibi Türkiye'nin farklı şehirlerinde 24 okulda etkinlik noktaları oluşturan TEGV Ateşböceği tırları, çeşitli oyunlar, yarışmalar ve dans gösterileriyle çocuklara şenlik coşkusu yaşattı.

MediaMarkt Türkiye de etkinliklere verdiği destekle çocukların bayram sevincini paylaştı.

MediaMarkt, projedeki her bir Ateşböceği tırıyla çocukların eğitimine ve kişisel gelişimine farklı yönlerden katkı sağlayarak, onların toplumsal başarıya ulaşmalarına yardımcı olmayı amaçlıyor.

Şirket, 4 yıl boyunca devam edecek projeyle her bir tır için yılda 1500 öğrenci olmak üzere, toplam 24 bin çocuğa ulaşmayı hedefliyor.

Ayrıca, Ateşböceği eğitim tırlarında yer alan çocukların, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel duygularını ifade ettiği resimler de dijital sergiye dönüştürülerek MediaMarkt Türkiye'nin sosyal medya hesaplarından paylaşıldı.

Kaynak: aa