Şanlıurfa’da da 1 milyon 219 bin 603 seçmen oy kullanacak. Şanlıurfa’da bin 452 mahallede kurulacak 4 bin 96 sandıkta oy kullanılacak.

Şanlıurfa’da oy verme işlemi saat 07.00’de başladı. Oy verme işlemi 16.00’ya kadar sürecek.

Kentteki belediye başkanları ve siyasi isimler de oylarını kullanmaya başladı.

Sabah saatlerinde oy kullanacağı okula gelen AK Parti'den Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, oyunu 2099 nolu sandıkta kullandı. Beyazgül, oy kullanma işlemi sonrası açıklamasında, seçimlerin hayırlı uğurlu olmasını diledi.

AK Parti'den Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Kurucuk Mahallesinde 2202 nolu sandıkta oyunu kullandı. Kuş, “Hayırlara vesile olsun inşallah” ifadelerini kullandı.

AK Parti'den Haliliye Belediye Başkan Adayı Mehmet Canpolat, Fevzi Çakmak Ortaokulu’nda oyunu kullandı. Canpolat, “Seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını dilerim” paylaşımında bulundu.

Şanlıurfa’da seçimi kazandıktan sonra başka partiye geçeceği iddia edilmişti! O iddialara yanıt geldi Şanlıurfa’da seçimi kazandıktan sonra başka partiye geçeceği iddia edilmişti! O iddialara yanıt geldi

AK Parti'den Viranşehir Belediye Başkan Adayı Salih Ekinci, Alakonak İlkokulu’nda oyunu kullandı. Sabah saatlerinde okula gelen Ekinci, 1006 nolu sandıkta oy kullandı. Ekinci, “Yaklaşık 40 gündür yürüttüğümüz seçim çalışmalarını tamamlayarak bugün sandığa oy kullanmaya gittik. Viranşehir’de çok güzel bir ortamda seçim çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızla kucaklaştık, hasbihal ettik ve yeni dönemde yapmayı planladığımız projelerimizi anlattık. Halkımız bugün sandığa gidiyor, tabii ki takdir halkımızın, son sözü vatandaş söyleyecek. Sandıktan inşallah Viranşehir, Şanlıurfa ve ülkemiz için hayırlı sonuçlar çıkar” dedi.

AK Parti İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu oyunu kullandıktan sonra “Tüm hemşehrilerimizi bu demokrasi şölenine katılmak üzere oy kullanmaya davet ediyor, seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” paylaşımında bulundu.         

Diğer isimler oy kullandıkça haberin altına eklenecek

Editör: Abdullah Toprak