Gastroenterit hastalığı temas yoluyla bulaşabilir Gastroenterit hastalığı temas yoluyla bulaşabilir

Milyonlarca vatandaşı etkileyen ve büyük bir yük oluşturan borçluluk sorunu, TüBMM'nin harekete geçmesiyle çözüme kavuşuyor.

Yeni düzenlemelerle birlikte borçlar tek çatı altında toplanarak uygun faiz oranları ve vade seçenekleriyle yeniden yapılandırılacak. Bu adım, vatandaşların büyük bir yükten kurtularak daha rahat bir nefes alacağı bir döneme giriş yapmalarını sağlayacak.

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ…

Önerilen düzenlemeler arasında borçların tamamının silinmesi ve düşük faizli nihai kredilerin vatandaşlara sunulması da bulunuyor. Meclis tarafından onaylanması beklenen bu düzenlemeler, Kurban Bayramı öncesinde yürürlüğe girecek. Bu sayede borçluluk sorunuyla mücadele eden vatandaşlar, bayramı daha huzurlu bir şekilde karşılayabilecekler.

BORCU OLAN URFALILARI YAKINDAN İLGİLENDİRİYOR

Yapılan düzenlemelerle borçlar tek çatı altında toplanacak ve uygun faiz oranları ile vade seçenekleri sunulacak. Ayrıca düşük faiz oranlarıyla borç birleştirme kredileri imkanı da sağlanacak. Devlet garantili borç geri ödeme kredisi imkanı da sunulacak olup, başlangıç tutarı 100 bin lira olarak belirlenmiş ve ulusal bir banka aracılığıyla kullanılabilecek. Borçluluk sorununu çözmek için atılan bu önemli adım, Şanlıurfa'daki binlerce vatandaşı yakından ilgilendiriyor.

Editör: Haber Merkezi