AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Cevahir Asuman Yazmacı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor'u ziyaret etti.

Milletvekili Yazmacı, yaptığı açıklamada, Şanlıurfa'nın 1 milyonu aşan nüfusuna ve 300 bini aşkın 63 plakalı aracına karşın tek bir araç muayene istasyonunun yetersiz olduğunu dile getirdi. 

Türkiye’de Art Arda Depremler Türkiye’de Art Arda Depremler

Konuya ilişkin sosyal medya hesabından açıklama yapan Yazmacı şu ifadelere yer verdi: 

 “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Ulaştırma Hizmetleri Düzenleme Genel Müdürü Murat Baştor’u ziyaret ederek, Şanlıurfamızın önemli bir sorununu daha çözüme kavuşturmak için adım attık. İl merkezi nüfusu 1 milyonu geçen, sadece 63 plakalı 300 binin üzerinde aracın trafikte olduğu kentimizde bir adet olan araç muayene istasyonunun yetersizliğini dile getirdiğimiz Sayın Baştor, konuyla bizzat ilgileneceklerini ifade ederek en kısa sürede kente yeni muayene istasyonu kazandırılması için girişimlerde bulunacaklarını söyledi. @muratbastor ’a ilgi ve nezaketlerinden dolayı Şanlıurfalı hemşehrilerim adına teşekkür ediyor, kentimize de şimdiden yeni istasyonun hayırlı olmasını temenni ediyorum”.

Editör: Haber Merkezi