BİRECİK’TE BİR AYDAKİ UYUŞTURUCU BİLANÇOSU BİRECİK’TE BİR AYDAKİ UYUŞTURUCU BİLANÇOSU

ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, yasa dışı ve ruhsatsız silahlanmayla mücadele kapsamında Viranşehir’de geniş çaplı bir operasyon düzenledi. Viranşehir İlçe Jandarma Komutanlığı, Viranşehir Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ve Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele (TEM) şube ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü operasyon, 9 ayrı adrese eş zamanlı baskın yapılmasıyla gerçekleştirildi.

Operasyon kapsamında yapılan aramalarda, ruhsatsız silah bulundurduğu tespit edilen adreslerde önemli miktarda mühimmat ele geçirildi. Ele geçirilenler arasında 2 uzun namlulu silah, 7 ruhsatsız tabanca, 12 şarjör, 82 fişek ve 2 çalıntı motosiklet bulunuyor. Bu kapsamda, 7 şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı yetkilileri, yasa dışı ve ruhsatsız silahlanmayla mücadele çerçevesinde operasyonel faaliyetlerin azim ve kararlılıkla devam edeceğini vurguladı. İl Jandarma Komutanlığı, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla benzer operasyonların süreceği mesajını verdi.

Bu geniş çaplı operasyon, Şanlıurfa'da yasa dışı faaliyetlere karşı verilen mücadelenin ciddiyetini bir kez daha gözler önüne seriyor. Yasa dışı silahlanmanın önüne geçmek ve suç unsurlarını ortadan kaldırmak amacıyla yapılan bu tür operasyonlar, toplum güvenliğine önemli katkılar sağlamaktadır.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı, vatandaşların güvenliği ve huzuru için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini ve suçla mücadelede asla taviz vermeyeceklerini belirtti. Bu tür operasyonların artarak devam etmesi bekleniyor. ( Haber - Abdullah Toprak - Kaynak Urfa Haber Merkezi ) 

Editör: Abdullah Toprak