ŞANLIURFA - Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde, rastgele havaya ateş açan bir şahıs, Karaköprü Devriye Ekipleri Çarşı ve Mahalle Bekçilerinin hızlı müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Bu tür tehlikeli davranışlar, asker eğlenceleri, düğünler ve konvoylar sırasında sıkça yaşanırken, halkın güvenliğini tehdit etmeye devam ediyor. Son olay, Atakent Mahallesi Orman Yolu Caddesi'nde bulunan mesire alanında meydana geldi.

HALİLİYE'DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 2 YARALI HALİLİYE'DE İKİ OTOMOBİL ÇARPIŞTI, 2 YARALI

Boş bir arazide havaya ateş açan 44 yaşındaki Vedat Ç., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine hızla olay yerine gelen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Vedat Ç.'nin üzerinde bir tabanca ve 10 adet fişek bulundu. Zanlı, silahıyla birlikte gözaltına alınarak Karaköprü Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü.

Polis yetkilileri, vatandaşları bu tür tehlikeli ve yasa dışı davranışlara karşı duyarlı olmaya çağırarak, benzer durumlarda derhal polise haber vermelerini istedi. Karaköprü ilçesinde güvenliğin sağlanması için denetimlerin artırılacağı ve halkın huzurunun korunması için gerekli tüm tedbirlerin alınacağı vurgulandı. ( Urfa Haber Merkezi ) 

Editör: Haber Merkezi