VİRANŞEHİR’DE ÇOK SAYIDA GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ VİRANŞEHİR’DE ÇOK SAYIDA GÜMRÜK KAÇAĞI SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

ŞANLIURFA - Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü, kent genelinde huzur ve güven ortamını sağlamak amacıyla yürüttüğü çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Suç ve suçluların tespiti ve yakalanması için düzenlenen kapsamlı operasyonlarda, Şanlıurfa ve ilçelerinde büyük bir denetim gerçekleştirildi.

Yapılan bu yoğun denetimlerde toplam 13 bin 807 şahıs, 2 bin 668 araç ve 175 motosiklet kontrol edildi. Denetimlerin sonucunda 5 aranan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Bu kişilerin adli işlemlerinin devam ettiği bildirildi.

Emniyet güçleri, denetimler sırasında çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ve yasa dışı silahlar ele geçirdi. Toplamda 23.89 gram sentetik kannabinoid, 11 gram bonzai, 1.30 gram metamfetamin maddesi, 1 ruhsatsız av tüfeği ve 11 adet kartuşa el konuldu.

Trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle de çeşitli yaptırımlar uygulandı. Denetimler sonucunda 50 araca trafik kurallarını ihlalden idari para cezası kesildi, 3 araç trafikten men edildi ve 2 hacizli araç ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, kentte huzur ve güvenliği sağlamak amacıyla benzer denetimlerin aralıksız olarak devam edeceğini vurguladı. Bu tür uygulamalarla suç oranlarının azaltılması ve vatandaşların güvenliğinin sağlanması hedefleniyor. ( Haber : Abdullah TOPRAK / Urfa Haber Merkezi ) 

Kaynak: Urfa Haber Merkezi