Süper Lig'de normal sezonun son düdüğü çaldı. Fatih Karagümrük, İstanbulspor, Pendikspor ve MKE Ankaragücü, küme düşmenin hüznünü yaşayan takımlar oldu.

Trendyol 1. Lig'de ise Eyüpspor ve Göztepe, şampiyonluk sevincini Süper Lig'e yükselme mutluluğuyla taçlandırdı.

İSTANBUL'DAN 5 TAKIM

Ancak, 1. Lig'de gelecek sezon bambaşka bir tablo bizleri bekliyor. Tuzlaspor'un küme düşmesi ve Ümraniyespor'un ligde kalmayı başarmasıyla, ligde İstanbul takımlarının sayısı artıyor.

Gelecek sezon 1. Lig'de Ümraniyespor, Pendikspor, Fatih Karagümrük, İstanbulspor ve Esenler Erokspor olmak üzere 5 İstanbul ekibi mücadele edecek. Bu durum, sosyal medyada "İstanbul takımları 1. Ligi istila etti" yorumlarına yol açtı.

Dünyaca ünlü futbol kulübü iflas etti: Tüm futbolcular serbest kaldı Dünyaca ünlü futbol kulübü iflas etti: Tüm futbolcular serbest kaldı

ŞANLIURFASPOR 6 BİN KÜSÜR KİLOMETRE YOL YAPACAK

İstanbul takımlarının artması, Şanlıurfaspor için de zorlu bir yolculuk anlamına geliyor. 5 kez İstanbul deplasmanına gidecek olan Şanlıurfaspor, toplamda 6250 kilometre yol yapacak. Bu durum, hem maddi hem de manevi açıdan bir yük oluşturacak.

TFF 1. LİG PLAY-OFF FİNALİ BUGÜN

Tüm bu gelişmelerin yanında, bugün yapılacak TFF 1. Lig Play-Off finalinde Sakaryaspor ile Bodrumspor, Süper Lig'in kapısını aralamak için karşı karşıya gelecek. Kazanan takım, Süper Lig'e yükselen son takım olacak.

Editör: Haber Merkezi