VAN - Van-Bitlis karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen feci kazada, yolcu otobüsü ile TIR'ın çarpışması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti, 4’ü ağır olmak üzere 30 kişi yaralandı.

Van-Bitlis karayolundaki Kuskunkuran Tüneli yakınlarında sabah saatlerinde yaşanan korkunç kazada, bir yolcu otobüsü ve bir TIR şiddetle çarpıştı. Henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı meydana gelen kazada, otobüs şoförü ve bir yolcu hayatını kaybederken, 4'ü ağır olmak üzere toplam 30 kişi yaralandı. Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda ambulans, AFAD ve jandarma ekibi sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Şanlıurfa'da Feci Kaza: Kamyonet Kamyona Çarptı, Bir Can Kaybı Şanlıurfa'da Feci Kaza: Kamyonet Kamyona Çarptı, Bir Can Kaybı

Kazanın ardından yol trafiğe kapatıldı ve yetkililer kazanın nedenini araştırmak üzere kapsamlı bir soruşturma başlattı. Kazanın meydana geldiği bölgede güvenlik önlemleri artırılırken, vatandaşların dikkatli olması çağrısında bulunuldu. ( Haber : Abdullah Toprak / Urfa Haber Merkezi )

Kaynak: Urfa Haber Merkezi