“Engeline” rağmen yürüyüşe katıldı

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarında hayatını kaybedenler için Şanlıurfa’da Eyyüp Peygamber Camii’nde düzenlenen protestoya 53 yaşındaki engelli vatandaş da akülü arabasıyla katıldı.

Büyütmek için resme tıklayın

İsrail’in Gazze’ye yönelik iki haftadır süren saldırıları bugün birçok ilde olduğu gibi Şanlıurfa’da da protesto edildi. 

Eyyüp Peygamber Camii’nde İnsan Hak ve Hürriyetleri ( İHH) İnsani Yardım Derneği Şanlıurfa Şubesi önderliğinden protestoya çok sayıda vatandaş katıldı. 

Bu vatandaşlardan biri de 53 yaşındaki engelli bireylerden Cemal Buzlucan. 

Yatalak olan Buzlucan, yürüyüşe akülü arabasıyla katıldı. 

Bu haliyle yürüyüşe katılmanın çok zor olduğunu belirten Cemal Buzlucan, “ Filistin’e can feda” dedi. 

21 Eki 2023 - 00:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Urfa Haber Merkezi Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Urfa Haber Merkezi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Urfa Haber Merkezi editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Urfa Haber Merkezi değil haberi geçen ajanstır.