AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Belgin Uygur, dün Şanlıurfa’da birtakım temaslarda bulundu. Uygur’un sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle Nevali Otel’de gerçekleştirdiği toplantıya AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi de olan eski Diyarbakır Milletvekili Abdurrahman Kurt da katıldı.

Toplantının basına kapalı gerçekleşen bölümünde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri de söz aldı.

Şanlıurfa Parfümeri/Bijuteri Odası Başkanı Hüseyin Çadırcı'nın her hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı rüyada gördüğünü söylemesinden MKYK Üyesi Kurt etkilendiklerini söyledi.

Hüseyin Çadırcı'nın, "Ben haftada 1-2 defa Cumhurbaşkanımızı rüyamda görüyorum, mutlaka ve mutlaka almamız lazım bu seçimi, lütfen iyi çalışın. Reisime selam söyleyin" ifadelerini sosyal medya hesabından paylaşan Abdurrahman Kurt, "Hepimizi duygulandırdı. Nasihatimizi aldık" yorumunda bulundu.

Abdurrahman Kurt diğer paylaşımında Urfalıların kendilerini motive ettiğini belirterek " Urfa bir başka güzeldi, bize nasihatler ettiler, şevk verdiler, motive ettiler, hata yapmayalım diye, kazanımlarımızı kaybedip bir yüzyıl daha zayi olmasın diye. Her hebî Urfa, Şükran kesiran, Urfa Teşekkürler Urfa" ifadelerini kullandı.