ŞERİF AİŞEOĞLU (67)

Sabri oğlu, rahmetli Hacı Osman ve Fethi Aişeoğlu'nun kardeşleri, Rauf Resul Mahmut Rahmetli Mehmet Aişeoğlu'nun babası, Talat Yakup Sabri Yunus Ahmet Aişeoğlu'nun amcası, Nusret rahmetli Mahmut İbrahim Osman Aişeoğlu'nun amcası oğlu ve enişteleri Hacı Şerif Aişeoğlu Hayatını kaybetti.

Merhumun Cenazesi bugün öğle namazını müteakiben Kalaboynu Abamor camisinden alınarak Çift kubbe mezarlığına defin edilecek. Taziyesi 30 ocak pazartesi Abdurrahman yavuz taziye evinde yapılacak.

HULVA RIZVANOĞLU

Hacı Casım Rızvanoğlu'nun hanımı, merhum Hacı Şavvağ,merhum Reşit, merhum Hacı Rızvan, merhum Hacı Ahmet ile Hacı Abdulkadir Rızvanoğlu ve Halil Tatlı'nın yengeleri, Mehmet, Mehmet Emin, Halil,Yasin ve Abdurrezzak Alıcı'nın kızkardeşleri, merhum İbrahim ile Eyyüp, İsmail, Mehmet Nur, Abdulkadir Halil, Salih ve Aziz Rızvanoğlu'nun anneleri, Hulva Rızvanoğlu Hayatını kaybetti.

Merhumenin Cenazesi bugün ikindi namazını müteakip Yusuf paşa Camisinden alınarak Bediüzzaman aile mezarlığına defnedilecek. Taziyesi 30 Ocak 2023 Pazartesi Gerger Taziye evinde yapılacak.

Urfahabermerkezi ailesi olarak merhumeye Allahtan rahmet kederli ailesine başsağlığı dileriz.