İYİ Parti'de İbrahim Dişli başta olmak üzere, Şanlıurfa İl Başkanlığı yönetimi partiden istifa edip AK Parti'ye geçti. 

İbrahim Dişli, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, AK Parti Teşkilat Genel Başkanı Erkan Kandemir, AK Parti MKYK Üyesi Mücahit Birinci ve AK Partili eski Milletvekili Metin Külünk'e teşekkür etti. 

BİRİNCİ: ŞANLIURFA TEŞKİLATI ŞİMDİ DAHA GÜÇLÜ

AK Partili Birinci de "Şanlıurfa İyi Parti İl Başkanlığı yönetiminden, partimize katılım sağlayan, İbrahim Dişli Bey'i ve tüm kardeşlerimi tebrik ediyorum. Süreçte istişarelerde bulunduk, doğru olan kararı verdiler. Şanlıurfa teşkilatı şimdi daha güçlü" ifadelerini kullandı.

AKŞENER'İN ZİYARETİNİN ÜZERİNDEN HENÜZ BİR HAFTA GEÇTİ

Şanlıurfa il yönetimindeki istifa, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in kenti ziyaretinin üzerinden bir hafta geçmeden gerçekleşti. 

Akşener, geçtiğimiz hafta kente gelmiş, partisinin il kongresine katılmıştı. İYİ Parti liderinin Şanlıurfa ziyaretinin halk tarafından ilgiyle karşılanmadığı da gündeme gelmişti. 

ÖNCE GENEL BAŞKAN YARDIMCISI, SONRA TUNCELİ İL BAŞKANI

İYİ Parti'de son günlerde yaşanan istifalar dikkati çekiyor. 

Altılı masanın toplandığı 26 Ocak günü İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Cihan Paçacı, Kurumsal İlişkiler Başkanlığı görevinden istifa etmişti. Paçacı'nın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylık ihtimaline ilişkin yaptığı açıklamalarının istifasını tetiklediği öne sürülmüştü. 

Paçacı'dan bir gün sonra da İYİ Parti Tunceli İl Başkanı Ahmet Şadan Ersoy, görevinden istifa etmiş, sebebini ise açıklayamayacağını söylemişti.