AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı tarafından Genişletilmiş İl Danışma Meclis toplantısı yapıldı.

ŞANLIURFA - Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda yapılan toplantıya; AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, AK Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan ve Mehmet Ali Cevheri, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Kadın Kolları İl Başkanı Demet Saatçi, ilçe belediye başkanları, kadın ve gençlik kolları başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Toplantıda konuşma yapan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, seçim öncesi son Danışma Meclisi Toplantısı yaptıklarını belirtti.

Kırıkçı, “İYİ Parti Şanlıurfa teşkilatlarından, Türkiye Değişim Partisi ve Ana Vatan Partisi’nden AK Parti’ye katılanlar var. Rozetlerini hep beraber takacağız. İşte bu AK Parti’nin büyüdüğünün göstergesidir” dedi.

KIRIKÇI: 2023’Ü ZAFERLE GÖĞÜSLEYECEĞİZ

2023 seçimlerine giderken yoğun bir çalışma yaptıklarının altını çizen Kırıkçı, “İlçe başkanlarımız mahalle başkanlarımızla görüşüp toplantı yaptılar. Sandık başkanlarımızı tamamlama aşamasındayız. Bu süreç içerisinde SKM başkanını atadık. SKM başkan yardımcılığına Süleyman Akgül’ü atadık. İnşallah 2023’e giderken güçlü ve tecrübeli bir ekiple, heyecanlı bir kadroyla 2023’ü zaferle göğüsleyeceğiz. Ben buna inanıyorum. Sahayı dolaşıyorum, ilçeleri dolaşıyorum, teşkilatları dolaşıyorum. Kesinlikle ve kesinlikle omuzlarınız düşmesin. Bu milletin, bu halkın Cumhurbaşkanına olan muhabbetini, sevgisini, saha da çok net bir şekilde görüyorum. Bizler de yerel siyasiler olarak bu güveni boşa düşürmemiz lazım” ifadesini kullandı.

6’LI MASA’YI ELEŞTİRDİ

Konuşmasının sonlarına doğru 6’lı Masa’yı hedef alan Abdurrahman Kırıkçı, “Haftada bir toplanıyorlar. Kim nereye oturacak sandalye tartışması var. Bunlar Türkiye’yi yönetecek bir lideri seçeceklerini iddia ediyorlar. Özgürlük vaatlerinde bulunuyorlar. Birisi derin devletin çocuğu, birisi Türkiye’de inanç, fecir düşünce özgürlüğünün katili. Neyin vaadinde bulunuyorsunuz siz kimi kandıracaksınız. Bu milletin feraseti var. Bu millet size inanmaz. Ve bu millet 2023’de ferasetini ve basiretini perdenin arkasında AK Parti’ye ve Cumhurbaşkanımıza olan teveccühünü mührünü vurarak ortaya koyacak.

Partilerdin rutin çalışmasının dışında iki tane önemli çalışması olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, “Bunlardan biri Cumhurbaşkanın mitingi diğeri seçimdir. Cumhurbaşkanımızın mitingi Türkiye’nin en büyük mitinglerinden biri oldu” dedi.

BEYAZGÜL: HİZMETTE ŞANLIURFA’NIN İLÇESİYLE BİLE YARIŞAMAZ BUNLAR

Başkan Beyazgül konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Bizim bir ilçe belediye başkanımızın yaptığı faaliyetlerin karşılığında bir faaliyet yürütemediler. Koskoca İstanbul’da bakanlarıyla genel başkanlarıyla toplanıyorlar ne yapıyorlar? Bir musluk açılışı yapıyorlar. Biz ne yapıyoruz. İlçelerimizde bile koca koca tesisler açılışlarını yapıyoruz. Kusura bakmasınlar hizmette Şanlıurfa’yla bırakın Şanlıurfa’yı ilçesiyle bile yarışamaz bunlar.”

Toplantı, basına kapalı olarak devam etti.