Şanlıurfa’da bugün 12 derece olması beklenen hava sıcaklığı Salı 11, Çarşamba 13, Perşembe 13 ve Cuma günü 17 derece olacak. Ayrıca Şanlıurfa’da Pazartesi gününden Perşembe gününe kadar sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji yarından itibaren başlayıp Cuma gününe kadar sürecek olan sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış şeklinde olması beklendiğinden dolayı sel, su baskını, yıldırım, yağış anında kuvvetli rüzgar, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konusunda uyardı.

Meteoroloji merkezi tarafından periyodik olarak güncellenen Hava Durumu verileri, ölçüm anındaki tahmini durumlara dayalıdır. Bu sebeple, tahminlerin anlık olarak takip edilmesi ayrıca fayda getirir. Şanlıurfa’da Hava durumu 12 Aralık Pazartesi,13 Aralık Salı,14 Aralık Çarşamba,15 Aralık Perşembe,16 Aralık Cuma günlerindeki hava durumunu sizler için bir araya getirdik.

Şanlıurfa 12 Aralık Pazartesi Hava Durumu:

Hava sağanak yağışlı olacak, sıcaklık değerleri en düşük 9, en yüksek ise 12 derece, nem oranı en düşük %70, en yüksek ise %89, rüzgâr ise 11 km/sa düzeyinde olacak.

Şanlıurfa 13 Aralık Salı Hava Durumu

Hava sağanak yağışlı olacak, sıcaklık değerleri en düşük 10, en yüksek ise 11 derece, nem oranı en düşük %85, en yüksek ise %94, rüzgâr ise 9 km/sa düzeyinde olacak.

Şanlıurfa 14 Aralık Çarşamba Hava Durumu

Hava sağanak yağışlı olacak, sıcaklık değerleri en düşük 11, en yüksek ise 13 derece, nem oranı en düşük %88, en yüksek ise %96, rüzgâr ise 17 km/sa düzeyinde olacak

Şanlıurfa 15 Aralık Perşembe Hava Durumu

Hava sağanak yağışlı olacak, sıcaklık değerleri en düşük 12, en yüksek ise 13 derece, nem oranı en düşük %88, en yüksek ise %96, rüzgâr ise 13 km/sa düzeyinde olacak

Şanlıurfa 25 Kasım Cuma Hava Durumu

Hava parçalı bulutlu olacak, sıcaklık değerleri en düşük 10, en yüksek ise 17 derece, nem oranı en düşük %71, en yüksek ise %96, rüzgâr ise 9 km/sa düzeyinde olacak