3 Aralık Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Şanlıurfa'da düzenlenen mitingde "İstifa" sloganlarının yankısı sürüyor.

Mitingde Cumhurbaşkanı Erdoğan konuştuğu sırada Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e yönelik "Zeynel istifa" sloganları atıldı. Sloganlara tepki AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan'dan geldi.

VEKİL ÖZCAN: BEYAZGÜL ÜZERİNDEN PARTİMİZ HEDEF ALINDI

Vekil Özcan konuya dair yaptığı açıklamada olayı kınayarak Başkan Beyazgül'e şu sözlerle tam destek verdi:

"Şanlı şehrin şahlanışı kimleri rahatsız etti?

21 yıldır aynı heyecan ve coşkuyla Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrına basan Urfa’mız cumartesi günü yapılan muhteşem mitingle tarih yazdı.

Sayın Cumhurbaşkanımızın, fitneye fırsat vermeyin diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdiği bir günde Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Zeynel Abidin BEYAZGÜL üzerinden AK Parti’mizin hedef alındığını hep beraber gözlemledik.

Cılız, alandan duyulmayan ve birileri tarafından organize edilen küçük bir grubun Zeynel Başkan’a çirkin slogan atması ve akabinde Sosyal Medya üzerinden paylaşımlar yaparak fitne ateşi yakmasına şahit olduk.

100 binleri aşan muazzam sevgi seli Urfa’mızdan tüm Türkiye’ye coşku verirken, maksatlı ve birileri tarafından organize edilen bu çirkin eylemi şiddetle kınıyorum.

Bizim davamızda şahsi menfaatler yoktur. Bizler Davamıza hizmet eder Liderimizin izinde yürürüz. Bu tarz eylemler bizleri birbirine düşürmez aksine daha da birleştirir. Şanlıurfalı her söylenenin arkasına takılmaz. Bu kadim şehrin insanları kime sahip çıkacağını da iyi bilir.

İnşallah teşkilatımızın her kademesinde AK Davamızın sancaktarlığını yapan değerli mensuplarımızla ve Şanlıurfalı hemşehrilerimle 2023 hedeflerimize kararlılıkla ilerleyeceğiz. LİDER DE BİZİM, AK PARTİ DE BİZİM, TEŞKİLATTA BİZİM, BAŞKAN DA BİZİM.."