Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 15. haftasında kendi evinde Entegre Solar Elazığspor ile karşılaştı.

Faruk Çelik Stadı’nda oynanan maç saat 14.00’da başladı.

Karşılaşmada hakem Melis Özçiğdem düdük çaldı. Hasan Hüseyin Yazıcılar ve Atakan Tutan, Özçiğdem’in yardımcılıklarını yaptı. Karşılaşmada dördüncü hakem görevini ise Oğuzhan Hamitoğlu üstlendi.

İki takım da maçın ilk yarısında buldukları fırsatları gole çeviremeyince takımlar soyunma odasına 0-0 beraberlikle gitti.

İkinci yarıda taraftarının da desteğini arkasına alan Urfa temsilcisi 65. dakikada etkili oyunu ile penaltı kazandı. Penaltı vuruşu için topun başına geçen Muhammed Raşit Şahingöz topu ağlarla buluşturarak skoru 1-0 yaptı.

Gollün ardından baskını daha da artıran kırmızı siyahlı ekip 84. dakikada Kubilay Akyüz ile farkı ikiye çıkardı. Maçın uzatma dakikalarında ise fark isteyen Karbel Karaköprü Belediyespor Emirhan Korkmaz’ın 90+2’de bulduğu gol ile maçın skorunu belirledi. Üç puanı üç gol ile alan Urfa temsilcisi bu galibiyet ile yenilmezlik sayısını da 3’e çıkardı.

Urfa temsilcisi, puanını 29’a çıkartarak sıralamada 3. sıraya yükseldi. 18 puanlı Entegre Solar Elazığspor 10. sırada kaldı.

Karbel Karaköprü Belediyespor, ligin 16. haftasında 11 Aralık’ta deplasmanda Nevşehir Belediye Spor’a konuk olacak.