Yeniden Refah Partisi (YRP) Şanlıurfa İl Başkanlığının haftalık yönetim kurulu toplantısı yapıldı. Toplantıda İl Başkanı İsmail Yavuz, kentteki elektrik kesintilerine ilişkin konuştu.

Satın alma gücüne göre Avrupa ülkeleri arasında en pahalı elektriğini kullandıklarına dikkati çeken Yavuz, Şanlıurfa’da çok sık elektrik kesintisi yaşandığını kaydetti.

“Şanlıurfa’da elektrik pamuk ipliğine bağlı” diyen İsmail Yavuz, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Şanlıurfa'da bu denli elektrik zamlarının üstüne elektrikleri saatlerce kesilen Şanlıurfalı hemşerilerimizi mağdur edilmektedir. Yeniden Refah Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı olarak bu kadar yüksek zam oranlarına rağmen vatandaşımızı mağdur etmek kabul edilemez. Hepimizin malumudur ki elektriğe bağlı hastalarımız mevcut. Yaşadığımız ekonomik buhran nedeniyle elektriğe ek tedbir alamadıkları için büyük sorunlar yaşamaktadırlar. Şanlıurfa'daki yetkililer yapılan her çağrıya gösterilen tüm olumsuzluklara kör sağır dilsiz olmuşlardır.”

Elektrik kurumuna sorunlar iletildiği takdirde hatlarda iyileştirme yapıldığını, ancak bu iyileştirmelerin niçin yağmurlar yağmadan, havalar elverişliyken yapılmadığını sorgulayan Yavuz, “Kışa girdiğimiz bu soğuk günlerde milletimizi elektriksiz bırakıp mağdur etmektedirler. Oy vereceksiniz lâkin oy verdikleriniz sizi özel sektöre ezdirecek, kesinlikle kabul edilemez bir durumdur. Biz diyoruz ki ‘Artık Refah var Artık Erbakan var’