Kısa adı ŞURKAV olan Şanlıurfa Kültür, Eğitim ve Sanat Vakfı mütevelli heyet üyesi olan Şanlıurfalı genç iş adamı Mehmet Fatih Pakır, görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Şanlıurfa İli Eğitim Kültür Sanat ve Araştırma Vakfı (ŞURKAV) ve aynı zamanda Ticaret ve Ekonomi Kulübü Genel Başkan Vekili olan Mehmet Fatih Pakır, ŞURKAV^daki görevinden istifa ettiğini açıkladı.

İstifa dilekçesini sunan Pakır, "Gördüğüm lüzum üzerine Şanlıurfa Kültür Eğitim ve sanat Vakfı Mütevelli heyet üyeliğimden 12.11.2022 tarihi itibari ile istifa ettiğimi bildiririm. Gereğinin yapılması hususunu arz ve rica ederim.

Yazılı istifa dilekçesini sunarak uzun zamandan beri başarılı bir şekilde hizmet ettiği görevinden ayrılmak istedim." ifadelerini kullandı.

Şanlıurfalı Genç iş adamı olan Mehmet Fatih Pakır, bir çok başarılı projede imzası bulunuyor.

MEHMET FATİH PAKIR KİMDİR?

1991 yılında Şanlıurfa’da doğan Pakır, Fransa’nın Paris şehrinde Sorbonne Üniversitesi Proje İstatistik Programlama Yazılım Bölümü’nü bitirdi.

Şanlıurfa Tarım İl Müdürlüğünde başlayan proje serüveni ile 217 proje ile çeşitli kamu kurumlarında proje yöneticisi olarak görev aldı. Yurtdışındaki pek çok projede de yer aldı.

2016-2019 yılları arasında Ulusal Kalkınma ve Proje Geliştirme Derneği Genel Başkanlığı görevinde bulunan Pakır’ın siyasi geçmişi de bulunuyor. Genç isim 27. dönem milletvekili seçimlerinde AK Parti Ankara’dan milletvekili aday adayı olmuştu.