ŞANLIURFA - Demokrat Parti (DP) Şanlıurfa İl Başkanlığı 8. Olağanüstü Kongresi gerçekleşti. Seçim parti binasında yapıldı. Seçim sonucunda mevcut başkan Mustafa Polat yeniden başkanlığa seçildi. İl yönetim kurulu sayısı ise 15’den 29 kişiye çıkarıldı.

Demokrat Parti Şanlıurfa İl Başkanlığına yeniden seçilen Polat, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Demokrat parti artık her geçen gün aziz milletimizin umudu haline gelmektedir. Her gün yönetime katılmak ve bizimle çalışmak isteyen sayısız dost ve partilerimizin talebi ile karşılaşıyoruz. Bizde bu talebi karşılamak ve yeniden güçlü ve büyük Türkiye’nin yolunun Demokrat Parti'nin içinde bulunduğu Millet İttifakından geçtiği için Şanlıurfa Demokrat Parti 8. Olağanüstü İl Kongremizi yaptık. İl yönetim kurulu sayısını 15’den 29 kişiye çıkardık.

Bugün Demokrat Parti iktidarda değil ülke ve millet sıkıntılar içinde kıvranmaktadır. Türkiye’nin Demokrat Parti'ye ve kadrolarına ihtiyaç vardır. Bu arkadaşlarımız hep pırıl pırıl ülke ve millet menfaatinden başka hiç bir düşüncemiz yoktur. Geçmişte Bu ülkede yaptığımız devasa projeler ortadadır. Geçmişte yaptıklarımız gelecekte de yapacağımızın teminatıdır”.