ŞANLIURFA- Türkiye Futbol Federasyonu ( TFF) 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Şanlıurfaspor’a bir kez daha ihtar cezası geldi.

Sarı yeşilli ekip 9 Ekim'de oynadığı Anagold 24 Erzincanspor karşılaşmasında ‘Anons sisteminin ev sahibi takımı destekleyici şekilde kullanılmasından dolayı talimatlara aykırılık’ nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından ihtar cezası aldı. Şanlıurfaspor forması giyen Feyyaz Belen’e ise ‘Rakip takım mensubuna yönelik hakareti’ nedeniyle 1 resmi müsabakadan men ve 3 bin lira para verildi.

TFF’den PFDK kararlarıyla ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

“Şanlıurfaspor Kulübünün, 09.10.2022 tarihinde oynanan Şanlıurfaspor-Anagold 24erzincanspor TFF 2. Lig Beyaz Grup müsabakasında, anons sisteminin ev sahibi takımı destekleyici şekilde kullanılmasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada Şanlıurfaspor Kulübü sporcusu Feyyaz Belen'in, rakip takım mensubuna yönelik hakareti nedeniyle FDT'nin 41/1-a ve 35/4. maddeleri uyarınca ve FDT'nin 12. maddesinin uygulanması suretiyle 1 resmi müsabakadan men ve 3.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir”