Ödemeler sadece kamu kuruluşları için değil, bazı özel sektör çalışanları için de yapılıyor. Geçtiğimiz günlerde emekli promosyon yarışına kamu bankaları dahil oldu.

Promosyon heyecanında flaş bir gelişme yaşandı. 744 çalışanı ilgilendiren durumda Yalova Belediyesi şirketi ve bir banka arasında ödenecek promosyonda tatmin edici bir artış yapılmaması nedeni ile iptal edildi.

YENİDEN İHALE DÜZENLENECEK

17 ay önce 3 yıllık imzalanan sözleşmenin güncellenmesi amacıyla banka ile yürütülen görüşmelerden istenen netice alınamaması üzerine sözleşme feshedildi. Yeni ihale 18 Ekim Salı günü saat 11.00’de Belediye Meclis Salonu’nda yapılacak.

 “PERSONELİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Konuyla ilgili bir süredir detaylı bir çalışma yürüttüklerini belirten Yalova Belediye Başkan Vekili Mustafa Tutuk, şöyle konuştu:

“Ekonomik koşulların değişmesi nedeniyle banka ile rakamın güncellenmesi için görüşmeler yaptık. Ancak bizleri tatmin eden bir rakam ortaya çıkmadı. Sözleşmenin bitimine 19 ay olmasına rağmen personelimizin yararına olacak şekilde sözleşmeyi fesih etme kararı aldık. 18 Ekim Salı günü için tüm bankalara davette bulunduk. 3 yıllık, Personel AŞ bünyesinde yer alan 744 personelimizi kapsayan yeni bir maaş sözleşmesi için ihale gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki personellerimizi mutlu edecek yeni bir promosyon anlaşması imzalayacağız. Kadrolu personellerimiz ve memurlarımız içinde görüşmelerimiz devam ediyor. Personellerimizin refahı ve iyiliğine olan çalışmalar yapmaya devam edeceğiz”