Yayımlanan personel alımına göre Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına 18-50 yaş arası personel alımı yapılacak. Başvurular 11 Ekim’de başlamış olup, 14 Ekim tarihinde sona erecek. Yapılacak alımda adaylar temizlik işçisi olarak görev yapak. Manisa Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alım detayları haberimizde..

İŞKUR üzerinden yayımlanan Demirci Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına göre temizlik işçisi alımı yapılacak. 14 Ekim tarihinde sona erecek olan başvurular için başvuru şartları şu şekilde:

ÇALIŞMA ŞARTLARI

Vefa Programına ilişkin usul ve esaslar çerçevesinde kişisel bakım ve ev temizliği ihtiyacını karşılamakta zorlanan yaşlı ve engelli hanelerin evlerinin temizlenmesi, kıyafetlerinin yıkanması, ütülenmesi, bulaşıklarının yıkanması, öz bakımlarının yapılması v.b. işlerin ifası için 9 personel istihdam edilecektir.

MÜRACAAT KOŞULLARI

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

Medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmak

18 – 50 yaş arasında olmak

En az ilkokul mezunu olmak

Adli sicil kaydı bulunmamak

Kamu haklarından mahrum bulunmamak

Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak

Sosyal iletişim becerisine sahip olmak

İşe alınan çalışanlara proje süresince ödenecek aylık tutar net asgari ücreti aşmayacaktır.

Çalışacak kişinin aktif herhangi bir sosyal güvencesinin bulunmaması ile sağlık güvencesinin bulunması engel değildir. Manisa ili Demirci ilçesinde ikamet ediyor olmak

Erkeklerde proje süresince askerlikle ilişkisi bulunmamak