En az lise mezunu şartı arandığı çağrı merkezine kısa sürede yoğun iş başvurusu yapıldığı gözlendi.

İlkecell Telekomünikasyon Hizmetleri Şirketi bünyesinde istihdam edilmek üzere çok sayıda Arapça bilen müşteri temsilcisi alınacağının duyrusunu yaptı.

Genç nüfusuna sahip Şanlıurfa’da binlerce gence istihdam sağlayan çağrı merkezinde son günlerde Suriyeli nufusuyla birlikte artan Arapça taleplerin karşılamak üzere şirket Arapça bilen personel alımına başladı. "Arapça Müşteri Temsilcisi" olarak istihdam edilecek olan personellerin en az lise mezunu olmaları şartı aranıyor.

"ARAPÇA MÜŞTERI TEMSILCISI"

İlkecell alacağı personel için Arapça Müşteri Temsilcisi pozisyonunda şirketimize ve kendisine değer katacak takım arkadaşları arıyoruz. İlanıyla alacağı personel şartlarını ise söyle duyurdu: Anadil düzeyinde Fasih Arapça konuşabilen, En az Lise mezunu, Erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da en az 2 yıl tecilli olması, diksiyonu düzgün, iletişim becerileri gelişmiş, Müşteri ile iyi iletişim kurabilen, İyi derecede MS Ofis programları ve hızlı klavye kullanımı becerisi olan, Problem çözme becerisine sahip, Takım çalışmasına uyumlu, Hatasız ve müşteri odaklı çalışmaya özen gösteren, Müşteri bağlılığı yaratabilecek yetkinliğe sahip, Tercihen çağrı merkezi ve/veya müşteri hizmetleri deneyimi olan, Vardiyalı çalışabilecek, Yoğun çalışma temposuna ayak uydurabilecek, şartlarını aradığını duyurdu.