Soruşturma Haberleri

Soruşturma haberleri ve güncel Soruşturma gelişmeleri, Soruşturma ile ilgili tüm video, Soruşturma fotoğrafları ve Soruşturma haberleri Şanlıurfa Haberleri, Şanlıurfa'da Sıcak Gelişmeler - Urfa Haber Merkezi sitemizde


ASAYİŞ

Suruç’ta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği motosikletin devrilmesi sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

ASAYİŞ

İftara gitmek için yola çıkan ailenin otomobili, TIR'ın ani bir şekilde devrilmesi sonucu tamamen ezildi. Kazada içinde bulunan 4 kişilik...

ASAYİŞ

İki işçi servisinin çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır 29 kişi de yaralandı.

ASAYİŞ

Haliliye’de iddiaya göre, lastiği patlayan tırın lastiğini değiştirmek isteyen lastikçi ustası tırın altında kalarak feci şekilde can verdi.

ASAYİŞ

Birecik’te arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan kavgada, mahalle muhtarı, husumetlisini silahla vurdu. Ağır yaralanan 44 yaşındaki Kenan Oktay hastanede hayatını kaybetti.

ASAYİŞ

Haliliye’de kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Suriye uyruklu 2’si çocuk 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

ASAYİŞ

Birecik'te bir sürücü kursu aracı, karşıdan karşıya geçmeye çalışan 70 yaşındaki bir yayaya çarptı. Çarpmanın etkisiyle yola savrulan yaya yaralandı.

ASAYİŞ

Eyyübiye’de bir evde çıkan yangın, çevreye sirayet etmeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

ASAYİŞ

Karaköprü’de otomobilin çarpmasıyla ağır yaralanan yaya hastanede tedaviye alındı.

ASAYİŞ

Nizip’te boşanma aşamasındaki eşinin evine giden kamyon şoförü Halil Çağlar, eşinin ailesine kurşun yağdırdı. Olay yerinden aracıyla kaçan şahıs, Birecik’te...

ASAYİŞ

Eyyübiye'de iddiaya göre, bulunan bir meyhanede henüz bilinmeyen bir nedenle iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2 kişi yaralandı.

ASAYİŞ

Haliliye’de 20 yaşındaki genç, ağaca iple asılı halde ölü bulundu.